Sadie Marquardt

Sadie Marquardt egy igazi, nemzetközi hastánc szenzáció. Az elmúlt 10 évben több száz városban, több mint 40 országban tartott workshopokat és lépett fel. Ő a legnagyobb nézettségű hastáncos Youtube-on, egyetlen videóját, több mint 30 millióan látták.

Inspiráció és példakép a tanítványai és rajongói számára világszerte. Több tucat olyan oktatóvideó producere, melyek a legkelendőbbek a világon. Több millió tv-néző előtt képviselte az orientális táncot az “America’s Got Talent” showműsorban.

Sadie az alapítója és vezetője a “Raqs Flow” edzésprogramnak, mely során gazdagítja a táncosok alapvető technikai tudását mindamellett, hogy kapcsolatban tartja őket a hastánc kulturális és történeti gyökereivel is.

Nemrégiben bevezette új sportos táncruha márkáját, valamint számos táncos elvonulást szervez a világ különböző pontjain, melyek során a tanítványokat egy különleges belső utazásra invitálja, ahol felfedezhetik a hastánc csodálatos művészetét és saját belső lényüket is.

Sadie Denverben, Coloradoban él. Nagyon szeret időt tölteni a természetben, hegyet mászni, kempingezni a családjával. A tánc mellett szenvedélyesen elkötelezett a holisztikus, fenntartható élet és világ mellett. Az általa szervezett elvonulásokon szereti ezen szenvedélyeit ötvözni: a természet erejét, a táncot, a zenét, a tudatos létezést és az emberi kapcsolódást.

Amikor éppen nem a világot járja, akkor a díjnyertes iskolájában tanít, workshopokat tart, vagy fellép Coloradoban.