A fesztivál árai

Kedvezményes Early Bird árak

Meghosszabbított EARLY BIRD Akció!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel május 5. délig kitoltuk a kedvezmény lejártatát a Fesztivál csomagokra és órajegyekre.
Ha még nem tetted, itt az utolsó lehetőség, hogy csökkentett áron regisztrálj az idei online CAIRO! Fesztivál eseményeire!

 

 

Nagyon sok szeretettel várunk!

 

Normál árak

Jelentkezési határidők

Kezdvezményes ajánlataink

Idén is minden kedvezmény összevonható! Vagyis a csoportos és a tanári is (a diákkedvezmény nem)!

A kedvezmények igénzbevételéhez, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (cairofestivalbudapest@gmail.com) még vásárlás előtt!

Tanároknak

Ha egy tanár/csoportvezető 10 tanítványt regisztrál Luxor Pack vagy Cairo Full Pass csomagra, a tanár egy CAIRO FULL PASS-t kap tőlünk AJÁNDÉKBA!

FONTOS: a tanárnak kell regisztrálnia a diákjait, tehát a regisztrációs lapokat egyszerre kell beküldeni!A kedvezmény csak előzetesen érvényes, vagyis ha a tanár maga a fesztivál kezdete előtt (vagy a helyszínen) egyben elintézi a csoport együttes jelentkezését és befizetését. Utólag nem érvényesíthető a kedvezmény (vagyis ha a tanítványok maguk intézték a jelentkezést).

Diákoknak

Érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkezők 5% kedvezményt kapnak a befizetett csomagok árából!

(Ha igényt tartasz a kedvezményre, regisztrációkor kérünk, küldd el diákigazolványod mindkét oldalát beszkennelve.)

CSOPORTOKNAK

5-9 fős csoportok számára 5% kedvezményt biztosítunk a tangok számára a csomagok árából abban az esetben, ha minden tag csomagot vásárol. 10 fős vagy annál nagyobb létszámú csoportok esetében 10% kedvezményt biztosítunk a tagok számára, hasonló képp, ha a csapat minden tagja csomagot vásárol. A csoportkedvezmény csak akkor érvényes, ha a csoport együtt regisztrál, utólag nem érvényesíthető.

További tudnivalók a kedvezményekről

A jelentkezések csak a befizetéssel együtt válnak érvényessé!  A kedvezményes regisztrációhoz a jelentkezésnek és a befizetésnek is meg kell történnie. Ezután akkor sem érvényes a kedvezmény, ha a jelentkezés megtörtént korábban. A helyszíni ár szintén független attól, hogy a táncos jelentkezett-e korábban, mindig a befizetés időpontjában érvényes árat kell nézni.  A befizetés után a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A vis maior esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.
A kedvezmények igénzbevételéhez, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (cairofestivalbudapest@gmail.com) még vásárlás előtt! Más módon nincs lehetőség a kedvezmények érvényesítésére.

A kedvezmény-rendszerrel a korai regisztrálást szeretnénk támogatni, mert szeretnénk a tanulás minőségét előtérbe helyezni és elkerülni a nagyon nagy létszámú, kényelmetlen órákat, valamint az órák előtti hosszú regisztrálást.

A részvétel feltételei

A regisztráció menete:

A regisztrációs lap kitöltése után a programok árát kifizetni a fizetési határidők betartásával.

A jelentkezéseket csak fizetéssel együtt tekintjük véglegesnek. Várólisták esetén az kerül előre, aki előbb befizette a programok árát. Kérjük, figyeljétek a fizetési határidőket, melyek a honlapon is megtalálhatók!

Befizetés módja

Banki átutalással – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat.

Western Union-on keresztül – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat

Megjegyzés

A Cairo! Festival szervezői nem vállalnak felelősséget a fesztivál ideje alatt történő esetleges fizikai sérülésekért.

A befizetés után, a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A “vis maior” esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.