A fesztivál árai

Kedvezményes Early Bird árak

Normál árak

Jelentkezési határidők

Kezdvezményes ajánlataink

Idén is minden kedvezmény összevonható! Vagyis a csoportos és a tanári is (a diákkedvezmény nem)!

A kedvezmények igénzbevételéhez, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (cairofestivalbudapest@gmail.com) még vásárlás előtt!

Tanároknak

Ha egy tanár/csoportvezető 10 tanítványt regisztrál Luxor Pack vagy Cairo Full Pass csomagra, a tanár egy CAIRO FULL PASS-t kap tőlünk AJÁNDÉKBA!

FONTOS: a tanárnak kell regisztrálnia a diákjait, tehát a regisztrációs lapokat egyszerre kell beküldeni!A kedvezmény csak előzetesen érvényes, vagyis ha a tanár maga a fesztivál kezdete előtt (vagy a helyszínen) egyben elintézi a csoport együttes jelentkezését és befizetését. Utólag nem érvényesíthető a kedvezmény (vagyis ha a tanítványok maguk intézték a jelentkezést).

Diákoknak

Érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkezők 5% kedvezményt kapnak a befizetett csomagok árából!

(Ha igényt tartasz a kedvezményre, regisztrációkor kérünk, küldd el diákigazolványod mindkét oldalát beszkennelve.)

További tudnivalók a kedvezményekről

A jelentkezések csak a befizetéssel együtt válnak érvényessé!  A kedvezményes regisztrációhoz a jelentkezésnek és a befizetésnek is meg kell történnie. Ezután akkor sem érvényes a kedvezmény, ha a jelentkezés megtörtént korábban. A helyszíni ár szintén független attól, hogy a táncos jelentkezett-e korábban, mindig a befizetés időpontjában érvényes árat kell nézni.  A befizetés után a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A vis maior esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.
A kedvezmények igénzbevételéhez, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (cairofestivalbudapest@gmail.com) még vásárlás előtt! Más módon nincs lehetőség a kedvezmények érvényesítésére.

A kedvezmény-rendszerrel a korai regisztrálást szeretnénk támogatni, mert szeretnénk a tanulás minőségét előtérbe helyezni és elkerülni a nagyon nagy létszámú, kényelmetlen órákat, valamint az órák előtti hosszú regisztrálást.

A részvétel feltételei

A regisztráció menete:

A regisztrációs lap kitöltése után a programok árát kifizetni a fizetési határidők betartásával.

A jelentkezéseket csak fizetéssel együtt tekintjük véglegesnek. Várólisták esetén az kerül előre, aki előbb befizette a programok árát. Kérjük, figyeljétek a fizetési határidőket, melyek a honlapon is megtalálhatók!

Befizetés módja

Banki átutalással – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat.

Western Union-on keresztül – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat

Megjegyzés

A Cairo! Festival szervezői nem vállalnak felelősséget a fesztivál ideje alatt történő esetleges fizikai sérülésekért.

A befizetés után, a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A “vis maior” esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.