A fesztivál árai

Csomag árak

Részletfizetési lehetőség!

Kizárólag a CAIRO! Full Pass és DeLuxe Pass csomagokra.

A részletfizetés időpontjai:

Deluxe Pass

I.: Nov. 15.-ig, 62.000 Ft, II.: Jan.15.-ig: 43.450 Ft, III.: Febr. 15-ig: 43.450 Ft

CAIRO! Full Pass esetén:

I.: Nov. 15.-ig: 46.000 Ft, II.:Jan.15.-ig: 37.200 Ft, III.:Febr. 15-ig: 37.200 Ft

Workshop árak

Tombola

A korábbi évekhez hasonlóan ismét tombolahúzást szervezünk minden workshop szünetében, az adott workshop résztvevői között!

Gála jegyárak

Kezdvezményes ajánlataink

Idén is minden kedvezmény összevonható! Vagyis a csoportos és a tanári is (a diákkedvezmény nem)!

Csoportoknak

Ha legalább öten regisztráltok a fesztiválra, minden csoporttag 5% kedvezményt kap a csomagárakból! Ha legalább tízen regisztráltok a fesztiválra, minden csoporttag 10% kedvezményt kap a csomagárakból!

A kedvezmény, csak a csoport egészének együttes (az egyik tag általi) regisztrációja esetén érvényes.

Tanároknak

Ha egy tanár/csoportvezető 10 tanítványt regisztrál Luxor Pack vagy Cairo Full Pass csomagra, a tanár egy CAIRO FULL PASS-t kap tőlünk AJÁNDÉKBA!

FONTOS: a tanárnak kell regisztrálnia a diákjait, tehát a regisztrációs lapokat egyszerre kell beküldeni!A kedvezmény csak előzetesen érvényes, vagyis ha a tanár maga a fesztivál kezdete előtt (vagy a helyszínen) egyben elintézi a csoport együttes jelentkezését és befizetését. Utólag nem érvényesíthető a kedvezmény (vagyis ha a tanítványok maguk intézték a jelentkezést).

Diákoknak

Érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkezők 5% kedvezményt kapnak a befizetett csomagok árából!

(Ha igényt tartasz a kedvezményre, regisztrációkor kérünk, küldd el diákigazolványod mindkét oldalát beszkennelve.)

További tudnivalók a kedvezményekről

A jelentkezések csak a befizetéssel együtt válnak érvényessé!  A kedvezményes regisztrációhoz a jelentkezésnek és a befizetésnek is meg kell történnie. Ezután akkor sem érvényes a kedvezmény, ha a jelentkezés megtörtént korábban. A helyszíni ár szintén független attól, hogy a táncos jelentkezett-e korábban, mindig a befizetés időpontjában érvényes árat kell nézni.  A befizetés után a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A vis maior esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.

A kedvezmény-rendszerrel a korai regisztrálást szeretnénk támogatni, mert szeretnénk a tanulás minőségét előtérbe helyezni és elkerülni a nagyon nagy létszámú, kényelmetlen órákat, valamint az órák előtti hosszú regisztrálást.

Étkezés

Ebéd helyben, könnyű, gyors és sehová sem kell menned érte!

Crudité zöldségekkel, saláta, friss mozzarella, joghurt és egészséges tönkölyös sütemények, gyümölcs és zöldség shot. Vegetáriánusoknak is ajánljuk!

Ára: 3,800 Ft /nap

Nyitógála büfévacsorával egybekötve!

Rendeld meg a vacsorádat a Nyitó Gálára!

A büfévacsora ára: 7500 Ft

A részvétel feltételei

A regisztráció menete:

A letöltött regisztrációs lapot kitöltve a cairofestivalbudapest@gmail.com- címre kell visszaküldeni, majd a programok árát kifizetni a fizetési határidők betartásával.

A jelentkezéseket csak fizetéssel együtt tekintjük véglegesnek! Várólisták esetén az kerül előre, aki előbb befizette a programok árát! Kérjük, figyeljétek a fizetési határidőket, melyek a honlapon is megtalálhatók!

Befizetés módja

Banki átutalással – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat.

Western Union-on keresztül – erre való igény esetén jelentkezéskor válasz e-mailben küldjük az adatokat

Megjegyzés

A Cairo! Festival szervezői nem vállalnak felelősséget a fesztivál ideje alatt történő esetleges fizikai sérülésekért, anyagi értékekben keletkezett károkért, vagy elveszett, eltulajdonított személyes tárgyakért, eszközökért.

A befizetés után, a részvételi díj nem kerül visszatérítésre. A “vis maior” esetek kivételével, abban az esetben, ha a fesztivál kezdete előtt értesítenek.