Budapest és Inspiration oktatók

[ivan_icon_box icon_style=”normal” size=”fa-5x” title=”

Budapest oktatók

” animation_iteration=”1″ template=”primary-bg” c_id=”.vc_1480082914694″ ico_image=”249″][/ivan_icon_box]

Guan & Rita (China)

Guan Kína egyik legkedveltebb koreográfusa. Kreatívan ötvözi a különböző stílusokat, több mint 180 eredeti munkáját számos művész adja elő világszerte.

A workshopjain nagy hangsúlyt helyez a helyes tartásra, az egyiptomi stilizált mozdulatokra és a megfelelő érzések kifejezésére. A fesztiválon külön, és párjával Ritával is tart workshopot!

Hind Tawfiq

Charafe Ennaji (Marokkó)

Egyike Marokkó legrejtettebb kincseinek, egy egyedülálló művész, csodás ember, Charafe Ennaji. Függetlenül attól, hogy éppen klasszikus, folklór vagy kortárs stílusban látjuk táncolni, ámulatba ejt minket a művészetének mélysége és karizmája.

Ha eddig még nem láttad táncolni, gyere el és legyél készen arra, hogy teljesen elvarázsol.

[ivan_icon_box icon_style=”normal” size=”fa-5x” title=”

Inspiration oktatók

” animation_iteration=”1″ template=”primary-bg” c_id=”.vc_1480084966389″ ico_image=”243″][/ivan_icon_box]

Effendi Dapkeh Troup

Dapkeh ? azaz dobbanás! De nem csak a lábak dobbanását jelenti, hanem szív dobbanását is, amit az izgalomtól és örömtől hajtott táncosok éreznek e csodás és energetikus tánc során! Az Effendi Dapkeh Társulat elsők között kezdte Magyarországon táncolni ezt a táncot. A 2004 óta működő csapat egyik tagja Dahhan Mohamed (Moha) szíriai származású üzletember, akit mindenki a Sultancenter tulajdonosaként ismert meg, már gyerekkora óta szenvedélyesen zenél és táncol. A társulat másik tagja és művészeti vezetője Haddad Henrik (Ricky) akit énekesként ismerhetett meg a nagyközönség, hisz frontembere volt a 90? évek egyik sikercsapatának, a Picasso Branchnak. A jó hangulat és a rengeteg mozgás garantált! A garancia a magával ragadó zene és persze a fiúk! Ezt a workshopot neked is ki kell próbálnod!

Mihály Beatrix

Mihály Beatrix, elismert klasszikus balett-mestertanár Magyarországon! Többéves oktatói gyakorlatának köszönhetően rendkívüli tapasztalattal bír a klasszikus balett terén, jelenleg rendszeresen oktat Budapesten. A felnőtt korosztály előszeretettel látogatja az óráit, köztük egyéb táncműfajt oktató tanárok is, akik saját tudásukat fejlesztik, vagy egyszerűen ?csak karbantartják? a testüket (pl.: argentin tangó-, salsa-, hastánc-, és társastánc oktatók). A klasszikus balett és spicc technika mellett testképzést fejlesztő órákat is tart. A fesztivál keretein belül lehetőséged lesz fejleszteni a koordinációdat, mely elengedhetetlen részét képezi minden előadásnak! Ne szalaszd el az alkalmat, akkor se, ha csak a spiccedet szeretnéd fejleszteni, vagy ha szeretnéd megtalálni a harmóniát a tested és a zene között!

Virág Judit

Virág Judit Magyarország tribal királynője! Virág Judit törzsi hastáncos mögött 10 év elhivatott munka, számos nemzetközi előadás, fesztivál és show áll már, melyeken fellépőként, oktatóként és zsűritagként egyaránt közreműködött. A Budapesti Törzsi Hastáncfesztivál főszervezője és lebonyolítója sokadik éve. Az Attraktív Kollektíva Hastánc Egyesület vezetője. A Judit által táncolt és tanított törzsi hastánc több mint egy művészeti irányzat vagy stílus, egyszerre rituálé és varázslat. A nőiesség ritmusba és dallamba kódolt üzeneteit közvetíti a mozdulatok nyelvén. A Tribal workhsopon lehetőséged átélni a tribal élményt és igazi NŐ-nek érezheted magad, miközben élvezed a csodálatos zenét és a körülötted lévő világot!

Vesna (Szlovénia)

Vesna Zorman Szlovéniából hozza el nekünk a csillogás minden praktikáját! Vesna a Tribal egyik elismert csillaga, fellépőcsoportjával, az Ambrosia-val bejárták már egész Európát. A társulat az intenzív vizuális élménynek, dramaturgiának és színpadiasságnak köszönhetően mindig magas színvonalú élményt nyújt, elvarázsolva ezzel a közönséget. Vesna szerint a smink szerves része a színpadi előadásnak: kiegészíti a táncos előadását és gazdagítja megjelenését. A ?színpadi-smink? workshop segítségével megtanulhatod, hogyan készíts csillogó és fénylő, drámai szemeket, amelyeket még a nézőtér legutolsó sorában ülők is jól láthatnak majd!